Boek

Het boek 'Al werkend bedenk ik de wereld' is te verkrijgen door een bericht te sturen via het contactformulier.

De prijs is € 29,50.

Het boek kan afgehaald worden in Oldeberkoop.

Als het verzonden moet worden bedraagt de prijs € 35,00.

Naar het buitenland versturen kost € 42,50

Publicatie De Karavaan

De publicatie De Karavaan is te verkrijgen door een bericht te sturen via het contactformulier.

De prijs is € 10,00

Het boek kan afgehaald worden in Oldeberkoop.

Als het verzonden moet worden bedraagt de prijs € 12,50.

Naar het buitenland versturen kost € 23,00.

Boek Peter Hiemstra

PH voorzijde omslag

Na een lange voorbereiding is het gelukt om door middel van een crowdfundactie en met fondswerving de benodigde financien bij elkaar te krijgen om het boek 'Al werkend bedenk ik de wereld' te publiceren. Het boek geeft een overzicht van het werk van Peter Hiemstra van 1980 tot 2016.Het heeft een harde kaft met linnen band en telt 160 pagina's. Het formaat is 24,5 x 30 cm en is verschenen in een oplage van 750 exemplaren.

Fotografie en vormgeving is verzorgd door Sijtze Veldema van Stilet Vormgeving. Keramist/publicist Gertjan van der Stelt heeft de tekst geschreven die geredigeerd is door Nicolette Leenstra. Pieter Jonker van Stichting Nobilis heeft geholpen bij de fondswerving. Het logistieke deel van het project was in handen van Geertje de Boer. Stichting Prop geeft het boek uit. Het boek is gedrukt bij Tienkamp in Groningen en gebonden bij boekbinderij Van Waarden in Zaandam.

Op 15 mei 2016 werd het eerste exemplaar aangeboden bij de opening van een tentoonstelling met recent werk bij Galerie Wildevuur in Hooghalen. www.wildevuur.nl